Járvány után

Veszelyhelyzet

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

gyógyszer-infó

OGYEI logo hiv

EP fizetes

Elérhet minket...

Elerhetosegeink

Szent Margit Web


Elérhetsz minket a Facebookon is!

Homeopátia...

Homeopátiás jótanácsok

Cégadatok

Cegadatok X

Impresszum

keresés

Látogatott oldalak

Oldalletöltések száma: 2183099
Keralit tyúkszemírtó A Keralit bõrkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény. A bõr hámrétegének fõ terméke a keratin (szaru), mely lehet lágy vagy kemény. Az elõbbi a hámrétegben, az utóbbi a körömben, szõrszálban található.

 


Az elszarusodás a hám alsó rétegeiben kezdõdik, az elszarusodott hámsejtek megtartják sejtfalukat, vagyis a szaruréteg nem egyszerû folyamatos keratinhártya.

Kóros elszarusodáskor látható szarupikkelyek jönnek létre, ezek felpuhítására ill. eltávolítására alkalmazható a Keralit tyúkszemirtó ecsetelõ folyadék. A készítmény bõrkeményedést oldó szerves savak (szalicilsav, tejsav) illékony oldószerek és filmképzõ anyag elegyében oldott keveréke. A savas komponensek gyorsan és fájdalommentesen oldják a bõr szarurétegeit, felpuhítják, hámlasztják a tyúkszemet, pörköket. Ehhez a hatáshoz társul még enyhe bõrizgató, viszketést, izzadást csillapító antiszeptikus, antimikotikus hatás is.

Alkalmazásának elõnye, hogy a készítmény filmképzõ anyagot tartalmaz, mely vékony, jól tapadó, rugalmas, összefüggõ filmet képez az oldószerek gyors elpárolgása után, mely vízben nem oldódik. Hatóanyagai ezáltal jól rögzülnek, s jól koncentrálhatók a kezelendõ felületen. Színtelen, átlátszó üledékmentes folyadék, a ruházaton nem hagy nyomot. Alkalmazása során a kupakhoz csatlakozó ecsettel kenje be vékonyan a kezelni kívánt felületet, s hagyja rászáradni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

  • Az egészséges bõrfelületrõl a filmréteget azonnal mossa le!
  • Sérült vagy gyulladt bõrfelületen nem alkalmazható!
  • Gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó!
  • Ügyeljen, hogy szembe ne kerüljön!


Forrás: Parmaprodukt

Keress minket a Facebookon!

 
© Szent Margit Patika - 2007     Adatkezelési tájékoztató   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!