Járvány után

Veszelyhelyzet

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

gyógyszer-infó

OGYEI logo hiv

EP fizetes

Elérhet minket...

Elerhetosegeink

Szent Margit Web


Elérhetsz minket a Facebookon is!

Homeopátia...

Homeopátiás jótanácsok

Cégadatok

Cegadatok X

Impresszum

keresés

Látogatott oldalak

Oldalletöltések száma: 2131138
Revalid revitalizáló samponA haj két fő része a hajgyökér és a hajszál. A hajgyökér körül található a hajhagyma, mely a haj szilárd vázát, a keratint termeli. A keratin 18 féle proteinből (aminósav) áll, melyek közül kiemelkedő fontosságú a kéntartalmú cisztin, mely hajunk rugalmasságát biztosítja. Kémiai kötései könnyen felnyílnak, melyek a hajszerkezet különböző problémáit okozhatják.

A hajmosás nemcsak egyszerű hajtisztítást és alkalmi csillogást jelent! A Revalid® revitalizáló sampon annyival több az egyszerű samponoknál, amennyivel egy ízletes reformétel több a gyorséttermi társánál: alapos, tápláló, egészséges és természetes!


A speciális proteineknek (17 aminosav), a növényi olajoknak, és a korpakivonatnak köszönhetően a Revalid® sampon a hétköznapi hajmosásból egy komplett, egészséges hajkezelést varázsol!


Hajwellness a mindennapokban

Revalid® sampon, amely különösen előnyös a károsodott és száraz haj számára gyengéden ápolja és erősíti a hajstruktúrát, javítja a keratin szerkezetét és visszaadja a fejbőr természetes olajtartalmát. A Revalid® revitalizáló sampon azonban az egészséges hajra is ajánlott: hatékonyan megőrzi a haj és a bőr egészségét, vitalitását!

Forrás: Revalid

Keress minket a Facebookon!

 
© Szent Margit Patika - 2007     Adatkezelési tájékoztató   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!