Járvány után

Veszelyhelyzet

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

gyógyszer-infó

OGYEI logo hiv

EP fizetes

Elérhet minket...

Elerhetosegeink

Szent Margit Web


Elérhetsz minket a Facebookon is!

Homeopátia...

Homeopátiás jótanácsok

Cégadatok

Cegadatok X

Impresszum

keresés

Látogatott oldalak

Oldalletöltések száma: 2183150
CURAPROX Sensitive fogkefékA fogmosásra is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Ezért is fejlesztettük ki az egyéni adottságokhoz alkalmazkodó CURAPROX Sensitive fogkeféket.

 

A fogkefe szálai speciális CUREN® szálak, amelyek még nedvesen is megtartják az eredeti, kiváló rugalmasságukat. Ennek köszönhetően, a sokkal finomabb szerkezetű szálakkal is lehetővé válik az alapos fogmosás. A kicsi és tömör fejjel, a CURAPROX Sensitive alaposabban és gyengédebben tisztít. A CURAPROX CS fogkefe használata trán a nyelvével azonnal érezni fogja a különbséget: fogait simábbnak és tisztábbnak érzi majd, és természetesen fehérebbnek is tűnnek.

A fogkefe feladata.

A fogkefe legfontosabb feladata a plakk eltávolítása, pontosabban annak a kialakuló, biológiai filmréteg szerkezetnek a szétrombolása, amely védelmet nyújthat a plakknak. A plakk 100 %-ának eltüntetése nem lehetséges, vagy inkább nem kívánatos, hiszen egy steril száj rendkívül egészségtelen lenne. Csak a viszonylag vastag és régi baktériumrétegek okoznak fogszuvasodást és ínygyulladást.

 

Forrás: Curaden

Keress minket a Facebookon!

 
© Szent Margit Patika - 2007     Adatkezelési tájékoztató   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!