Járvány után

Veszelyhelyzet

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

gyógyszer-infó

OGYEI logo hiv

EP fizetes

Elérhet minket...

Elerhetosegeink

Szent Margit Web


Elérhetsz minket a Facebookon is!

Homeopátia...

Homeopátiás jótanácsok

Cégadatok

Cegadatok X

Impresszum

keresés

Látogatott oldalak

Oldalletöltések száma: 2183899
Sensodyne Classic - Az érzékeny fogakra Érezte már azt a fogba hasító éles fájdalmat, ami a fagylalt, forró tea vagy akár csokoládé fogyasztásakor olyan sokáig hasogat? Magyarország felnőtt lakosságának mintegy 43%-a szenved az érzékeny fogak okozta fájdalomtól. (forrás: GSK, 2005).

 

Az egészséges fogakat a fogzománc és az íny védi. Ezek alatt húzódik a dentin, amely felelős a fájdalom továbbításáért. A fog érzékenységét leggyakrabban az okozza, hogy a – többnyire fogínybetegség következtében – visszahúzódott fogíny nem fedi a fognyakat, így a dentin védtelen az ingerekkel szemben.

A Sensodyne fogkrémek a fájdalomra érzékeny fogak ápolásában világszerte az első helyen állnak. A világ legtöbb fogorvosa a Sensodyne-t ajánlja érzékeny fogakra. (forrás: GSK, 2002)

Az érzékeny fog tisztítása fájdalmat okozhat. Elkerülendő a kellemetlen érzést, az érzékeny fogúak fogmosása többnyire nem elég alapos, ezáltal tovább növekedik a fogak károsodásának lehetősége. Ezért számukra elsődleges cél a fogak érzékenységének csökkentése, megszüntetése.

Termékek
A Sensodyne fogkrémek a mindennapi fogkrémek nyújtotta előnyökön túl védőréteget képezve bizonyítottan csillapítják az érzékeny fogak okozta kellemetlenséget és megelőzik a további fájdalmat.

Sensodyne C
A stroncium-kloridot tartalmazó Sensodyne Classic hatóanyaga elzárja a dentincsatornákat és barikádot képez a fájdalmas ingerekkel szemben. Fluormentes, így az arra érzékenyek is használhatják.
Ha naponta használja, a Sensodyne C fogkrém

  •  stronciumklorid tartalmánál fogva csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét
  •  kíméletesen tisztítja és ápolja a fogakat és a fogínyt
  •  frissíti a leheletet
  •  fluormentes, fluorérzékenyek is használhatják.

 

Forrás: GSK

Keress minket a Facebookon!

 
© Szent Margit Patika - 2007     Adatkezelési tájékoztató   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!