Járvány után

Veszelyhelyzet

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

gyógyszer-infó

OGYEI logo hiv

EP fizetes

Elérhet minket...

Elerhetosegeink

Szent Margit Web


Elérhetsz minket a Facebookon is!

Homeopátia...

Homeopátiás jótanácsok

Cégadatok

Cegadatok X

Impresszum

keresés

Látogatott oldalak

Oldalletöltések száma: 2156969
RoC referencia patika Fiatal korunkban a sima, ráncok nélküli arcbőr természetes adottság. Aztán, ahogy telik-múlik az idő, a tapasztalatainkkal együtt a ráncaink is megszaporodnak. Hogy milyen mértékben, az részben genetikai adottságainktól, bőrtípusunktól, részben pedig életstílusunktól, illetve a bennünket érő környezeti hatásoktól függ.

Minél többet nevetünk, sírunk, izgulunk vagy aggódunk, az átélt érzelmek annál mélyebb nyomokat hagynak maguk után. Korunkra azonban lehetünk büszkék úgy is, hogy azt nem ráncaink árulják el környezetünknek!

 

A RoC több, mint fél évszázados bőrgyógyászati, allergológiai és gyógyszerészeti tapasztalatával a világ számos országában sikerrel segít a nőknek megőrizni bőrük természetes szépségét. Hiszen igaz, hogy a valódi szépség belülről fakad, de ugyan ki utasítana el egy kis külső segítséget? A RoC segítségével a fiatal bőr nem marad többé a fiatalok privilégiuma.

A Roc Retin-Ox Correxion™ termékek a nap 24 órájában dolgoznak bőrünk érdekében. Az éjszakai, nappali és szemránckrémeink mindegyike a retinol ránctalanító és a CollagenOx Complex formula ráncfeltöltő tulajdonságait egyesíti magában. Emellett különféle egyéb, bőrápoló és regeneráló hatóanyagokat is tartalmaznak, attól függően, hogy az adott napszakban, vagy területen bőrünknek mire van leginkább szüksége.

RoC termékek
Az éjszakai krém Amino-active formulája elősegíti a bőrszerkezet tömörebbé válását, ezáltal selymesíti arcunk felszínét. A nappali krém UV-filterrel és antioxidánsokkal véd a káros környezeti hatások, különösképpen az erős napsugárzás okozta károsodásoktól.

A szemkörnyékápoló pedig B5 vitaminnal varázsolja simábbá ezt a különösen nagy odafigyelést igénylő, érzékeny területet.

A teljeskörű ápolást nyújtó termékcsalád rendszeres használatával sejtjeink egészségessé válnak és megújulnak, bőrünk simábbá és feszesebbé válik.

A változás években mérhető: klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Roc Retin-Ox Correxion™ éjszakai krém 12 hetes használata után a mimikai ráncok 12,3, a szem alatti ráncok 13,2, a szarkalábak pedig 7,2 évvel mutatnak majd fiatalabbnak bennünket. Így büszkén vállalhatjuk korunkat negyven felett is – és learathatjuk az elismerést!

Forrás:  RoC

Keress minket a Facebookon!

 
© Szent Margit Patika - 2007     Adatkezelési tájékoztató   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!